ثبت‌نام پذیرش دانشجو بدون کنکور در مقاطع کاردانی و کارشناسی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوشهر آغاز شد.

به اطلاع علاقمندان به تحصیل در مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بوشهر می‌رساند ثبت‌نام پذیرش دانشجو بدون کنکور در مقاطع کاردانی و کارشناسی برای ترم بهمن ماه سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بوشهر آغاز شده است.

این دانشگاه با مجوز رسمی وزارت علوم و تحقیقات در مقطع کارشناسی حرفه‌ای در رشته حسابداری امور مالی و در مقطع کاردانی حرفه‌ای در رشته‌های حسابداری امور مالی، بازرگانی- امور گمرکی، مدیریت – امور اداری، بازاریابی و مدیریت کسب و کار، امور تعاون و کاردانی حرفه‌ای امور دفتری دانشجو می‌پذیرد.

افراد در صورت تمایل برای ثبت‌نام کپی شناسنامه، کپی کارت ملی، ۶ قطعه عکس، آخرین مدرک تحصیلی دیپلم یا مدرک فنی و حرفه‌ای و یا پیش دانشگاهی و کارت پایان خدمت برای داوطلبان آقا و یا نامه معافیت تحصیلی از نظام وظیفه را به همراه داشته باشند.

علاقمندان جهت پیش ثبت نام به آدرس  بوشهر، بلوار خلیج فارس (ساحلی) جنب پارک مادر و کودک، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بوشهر مراجعه کنند و یا با شماره تلفن  ۰۹۹۱۴۵۲۸۶۲۱ و  ٠٧٧٣٣۶۶٢۴٧٧ تماس حاصل فرمایند.