مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوشهر > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بوشهر > اخبار آموزشی > تبریک سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوشهر به مناسبت روز دانشجو

احمد قندچی، آذر(مهدی) شریعت‌رضوی و مصطفی بزرگ‌نیا، سه دانشجوی متعهد و تاریخ سازی بودند که شهادتشان در تاریخ ۱۶ آذرماه در دانشگاه تهران سبب شد روزی را در تقویم کشورمان به نام “دانشجو” ثبت کنند. البته تاریخ این مرز و بوم گواه آن است که دانشجویان و دانشگاهیان زیادی با شهادتی سرخ آغازگر مسیری سبز در جمهوری اسلامی ایران بوده‌اند .دانشجویان انقلابی عزیز همواره باید نسبت به مسائل و مشکلات جامعه دغدغه‌مند باشند و روشنگری جامعه را از وظایف خود بدانند و در این میان با بصیرت لازم، مسئولان و جامعه را در گذر از طوفان‌های سهمگین که از سوی دشمنان به نظام جمهوری اسلامی وارد می‌شود یاری کنند. در پایان فرا رسیدن روز دانشجو را به تمام دانشجویان متعهد و پرتلاشی که در راه فتح قله‌های علم و دانش، لحظه‌ای از تلاش و خدمت، دریغ نمی‌کنند تبریک عرض می‌نمایم.

دکتر محسن پرویز

سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوشهر