مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوشهر > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بوشهر > اخبار پژوهش > درخشش دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوشهر در جشنواره قرآنی

۲ نفر از دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوشهر در هفدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور صاحب مقام شدند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوشهر؛ با توجه به اعلام نتایج داوری بخش‌های شفاهی، هنری، ادبی و کتبی هفدهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور ۲ نفر از دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوشهر به‌نام آقایان محمد احمدی و سید محمد صفوی به ترتیب موفق به کسب رتبه اول و سوم در ۲ بخش حفظ دوجزء قرآن کریم و اذان شدند.

جهاددانشگاهی استان بوشهر ضمن تبریک به نقش آفرینی دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان بوشهر در سطح ملی برای دانشجویان مرکز آرزوی موفقیت و سربلندی دارد.