مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوشهر > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بوشهر > اخبار آموزشی > وبینار آسیب ­شناسی تحولات کالبدی سکونتگاه ­های روستایی در ایران

وبینار آسیب ­شناسی تحولات کالبدی سکونتگاه ­های روستایی در ایران

وبینار آسیب­ شناسی تحولات کالبدی سکونتگاه ­های روستایی در ایران در تاریخ ۱۴۰۱/۰۳/۲۱  به میزبانی جناب آقای دکتر جلال­ الدین حسانی؛ مدیر دفتر کارآفرینی و نوآوری مرکز آموزش عالی علمی-کاربردی جهاد دانشگاهی بوشهر و  جناب آقای دکتر تیمور آمار؛ دانشیار گروه جغرافیا دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.

در این رویداد گفته شد که روستا پژوهی یکی از بنیادی­ترین حوزه­های مطالعاتی در علوم انسانی به شمار می­رود. تحولات کالبدی روستاها می­تواند نشان­گر سویه­ های گوناگون روستازیستی بوده و با گردهم­آیی عوامل دیگر، دستیابی به اهداف توسعه پایدار را به همراه آورد.