نسخه آزمایشی
مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوشهر > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بوشهر > اخبار آموزشی > کسب رتبه ایده برتر در اولین جشنواره ایده‌های برتر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسط رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوشهر
۱۲۳ بازدید

به نقل از  روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر، نخستین جشنواره ایده های برتر اشتغالزا و کارآفرینی با هدف توسعه و ترویج فرهنگ ایده پردازی، کارآفرینی و اشتغالزایی، شناسایی ایده‌های برتر و تشکیل بانک اطلاعاتی از ایده‌های برتر و صاحبان ایده، فراهم نمودن زمینه حمایت از ایده‌های برتر اشتغالزا و عملیاتی نمودن آن‌ها و کمک به اشتغال پایدار در کشور برگزار شد.

در همین راستا دکتر محسن پرویز رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوشهر موفق به کسب رتبه ایده برتر در اولین جشنواره ایده‌های برتر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی کشور در استان بوشهر شد و به مناسبت هفته کار و کارآفرینی توسط استاندار بوشهر مورد تجلیل قرار گرفتند.

ایده های ارائه شده علاوه بر حوزه کارآفرینی و اشتغالزایی به صورت کلی،  مباحثی از قبیل ؛ مشاغل خانگی، اشتغال جوانان و فارغ التحصیلان، معلولین، معتادین بهبودیافته، زندانیان آزادشده، زنان سرپرست خانوار، اشتغال مرتبط با محیط زیست (کارآفرینی سبز)، اشتغال در مناطق کمتر برخوردار، اشتغال در مناطق روستایی و اشتغال در منطقه ویژه اقتصادی مکران را در بر می گیرد.

برترین ایده ها بر اساس نوآورانه بودن، میزان امکان پذیری اجرای ایده ها، تاثیر بر اشتغال کشور و تعداد اشتغال ایجادی،  پایدار بودن اشتغال و نیاز به منابع مالی کمتر برای اجرای آن ایده، مورد ارزیابی واقع شدند.

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *